06. mei 2019
Volgende week start de kaartverkoop voor de voorstellingen van 2019! Zorg dat je er op tijd bij bent om kaartjes te regelen, want vol = vol!

01. april 2019
Als kleine meid kwam ze al om lessen te volgen maar kleine meisjes worden groot. Ondertussen kreeg ze de kans mee te doen met de show ''Jeans' (Tienerversie) en nu zijn we blij dat ze bij ons de groep ''On tour" draait. Deze groep is gericht op zanglessen en podium performance. Aylinn we zijn blij dat jij een onderdeel van ons team bent geworden, we hopen dat we nog lang van jou enthousiasme en kennis mogen genieten!

18. maart 2019
Een super geslaagd theaterkamp! Dat was het eerste Theaterhuis Joris kamp. Zo geslaagd, dat het bestuur al gelijk zei: dat doen we over 2 jaar weer!

19. juli 2018
Hoewel de vakantie nog in volle gang is, zitten we bij Theaterhuis Joris niet helemaal stil..! De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer begonnen. En het is vanaf vandaag al mogelijk om je weer in te schrijven! Dan ben je er meteen vanaf de eerste proefles weer bij. Ben je nieuw, en wil je graag weten of Theaterhuis Joris wel iets is voor jou? Geef je dan eerst op voor de gratis proeflessen! Dan kun je daarna beslissen of je ook mee doet komend seizoen.

30. juni 2018
Wat hebben we een gezellige feest bingo en barbeque gehad vrijdag! De foto's vind je nu ook in het foto-album!

18. juni 2018
Wat waren het weer prachtige voorstellingen! Geniet nog even na met de foto's in ons foto-album.

26. maart 2018
Wauw!! Wat was de paasei actie een groot succes. We hebben meer dan 850 zakjes verkocht, super trots zijn we op de kinderen die langs de deuren zijn gegaan, kou en wind hebben getrotseerd. Mede door deze super actie kunnen we alle kinderen voorzien van een headset tijdens de voorstelling, DANKJEWEL ALLEMAAL!!