Opname Kerstshow
16. december 2020
Gelukkig waren we net op tijd met de opnamen voor de kerstshow afgelopen weekend! Kijken jullie allemaal op 24 december? Veel plezier.

Bedankt!
12. oktober 2020
Dankjulliewel! Dank voor alle stemmen tijdens de rabo support campagne!

21. september 2020
Wat hebben we er naar uitgekeken! Na een half jaar stilte mochten we vandaag eindelijk weer van start! De eerste les in Haps is geweest. En iedereen stond er weer swingend bij. Dit gaat een super seizoen worden weer.

29. juni 2020
Het nieuwe seizoen gaat in september weer van start. Het is nu al mogelijk om je vast op te geven voor de proefles en/of in te schrijven voor komend seizoen. Wij hebben er weer zin in! Tot dan!
26. april 2020
Plan A werd plan B....en toen plan C En nu is er even geen plan, geen schema, geen toneel. Maar er is nog zoveel moois, zoveel.. Er is zon en er zijn alweer plannen. En wij zijn er voor jullie, onze sterren...ook in het nieuwe seizoen! Helaas, het coronavirus zorgt er voor dat we dit jaar de voorstellingen van alle groepen moeten annuleren. Maar niet getreurd, we gaan er van uit dat we in het nieuwe seizoen weer mogen starten met repetities voor de voorstellingen in 2021.
07. april 2020
Alle koekjes van de lenteactie zijn inmiddels opgehaald. We hopen dat jullie er heel veel mensen blij mee gaan maken. Zing er op gepaste afstand een leuk liedje bij als je ze gaat brengen, daar wordt iedereen blij van toch? Hou vol lieve toppers van ons voor je het weet zingen en dansen we weer samen ♥️♥️ we zijn trots op jullie allemaal!

13. februari 2020
Maak kennis met onze nieuwste volwassen groep!

18. maart 2019
Een super geslaagd theaterkamp! Dat was het eerste Theaterhuis Joris kamp. Zo geslaagd, dat het bestuur al gelijk zei: dat doen we over 2 jaar weer!